Oproepen

vrijdag 31 maart 2023

Fotoshoot: 10 modellen M/V in Helmond

Zondag, 05-03-2023
ER ZIJN DUSDANIG VEEL AANMELDINGEN BINNEN GEKOMEN DAT ER GEEN REACTIES MEER IN BEHANDELING WORDEN GENOMEN.

Voor een onderneming die wereldwijd een uitgebreid assortiment aan inspectie- en industriële oplossingen voor de bredere energie-industrie aanbieden, denk aan pijpleidingen - raffinaderijen en petrochemie - offshore - tank opslag ben ik op zoek naar 10 modellen.6 mannen en 4 vrouwen van diverse nationaliteiten in de leeftijd 20 t/m 50 jaar.

Dag/Datum: Eind maart, datum nog onbekend, dus je kunt je onder voorbehoud opgeven
Plaats: Helmond, vlakbij Eindhoven
Tijd: In overleg, per model zo’n 1,5 uur
Vergoeding B2B: € 90,- p/p
Buy-out afkoop: € 180,-
Reiskosten: € 0,21 p/km v.v.met een maximumbedrag tot € 25,-
Parkeerkosten: Gratis
Kleding: Zakelijke kleding en sommigen M/V poseren ook in overall (deze wordt verzorgd)
De vergoeding wordt per bank overgemaakt

Interesse?
Graag een reactie met recente foto’s (indien groot graag verkleinen) naar info@inside-out-models.nl Indien je een profiel bij IOM hebt hoef je geen extra foto’s per e-mail toe te sturen. Ik stuur de link van jouw profiel door naar de klant dus zorg ervoor dat deze up to date is.

Gelieve onderstaand kopiëren en bovenaan in je reactie (e-mail) te plakken.
- Voor- en achternaam:
- Leeftijd:
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):

** Lees onderstaand de werkwijze van IOM **  Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.
Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep hier blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10 Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/Inside-Out-Models-533614466796288/  én Leila de Wit https://www.facebook.com/I.O.M.LeilaDeWit bovenaan de oproep **  AFGEROND  ** worden geplaatst.