Oproepen

zondag 30 september 2018

JOUW VROUW MIJN VROUW: Gezinnen gezocht

Inside Out Models zoekt voor het tv-programma “Jouw Vrouw Mijn Vrouw” gezinnen met een correcte of chaotische of aparte of gezonde levensstijl. De gezinnen mogen zowel van Nederlandse als Belgische/Vlaamse afkomst zijn.

Altijd al willen ervaren hoe het er bij een ander gezin aan toe gaat? Dit is je kans! Voor een nieuw seizoen “Jouw Vrouw Mijn Vrouw” ben ik op zoek naar vrouwen die een ruil-avontuur aan willen gaan. Wat vind je van het huishouden en opvoeding van iemand anders? En hoe ervaren zij jouw levensstijl?

Run jij het ideale huishouden en wil je deze aanpak graag aan een ander gezin laten zien? Of leven jullie bijvoorbeeld volgens een unieke levensstijl (qua voeding, hobby’s, geloof, financiën of woning)? Is de sleutel tot jullie gezinsgeluk orde en regelmaat, of juist het tegenovergestelde? Ik ben op zoek naar alle soorten/maten gezinnen.

Een cameraploeg volgt jullie 4dagen/3 nachten in augustus/september (hoofdzakelijk in het weekeinde zodat je geen verlof hoeft te nemen). Na afloop gaan beide stellen rond de tafel om hun ervaringen uit te wisselen. Is het gras groener aan de overkant of ren je gillend terug naar huis en realiseer je je dat je toch héél blij bent met wat je thuis hebt? De uitzendingen staan gepland eind oktober op SBS 6.

De vergoeding per gezin is € 1.000,-.
Interesse?
Mail dan een korte introductie, recente foto’s ( en filmpjes) plus contactgegevens naar: info@inside-out-models.nl

Graag onderstaand kopiëren en bovenaan in je reactie (e-mail) plakken.
- Voor- en achternamen:
- Leeftijden:
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):

Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep hier blijven staan. Zodra de gezinnen bekend zijn verhuist de oproep naar uitsluitsel oproepen. Daar vindt je dan de namen van de gekozen gezinnen. Uiteraard worden de gekozen gezinnen tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.