Oproepen

donderdag 20 mei 2021

Fotoshoot Brandweer, Amsterdam + Den Helder

3 mannen en 3 vrouwen gezocht voor een fotoshoot voor het draagvoorschrift van de brandweer. Hiervoor worden zeer specifieke eisen gesteld, het heeft dus geen zin om te reageren als je hier niet aan voldoet…. hoe leuk het je ook lijkt.

Datum: Donderdag, 20-05-2021  /  Locatie: Amsterdam  /  Tijd: 13.00 - 17.00 uur (zou fijn zijn als je de hele dag beschikbaar bent mocht men de tijd nog willen aanpassen)  /  Vergoeding 4 uren: € 240,- p/p  /  Reiskosten: Inclusief  /  Parkeerkosten: Gratis

Datum: Donderdag, 27-05-2021 of Vrijdag, 28-05-2021  /  Locatie: Den Helder  /  Tijd: Ergens tussen 09.00 - 17.00 uur
Vergoeding: 4 uren € 240,- p/p (uitloop mogelijk hetgeen extra wordt gecompenseerd tot een max van 8 uren € 400,-)
Reiskosten: Inclusief / Parkeerkosten: Gratis

Donderdag, 20 mei
MAN 1.  >>  Operationeel-, en uitrukuniform      VROUW 1.  >>  Operationeel-, en uitrukuniform   
                      Maat 54  /  Lengte: 1.70 - 1.85                                     Maat: 40 - 42  /  Lengte: 1.70 - 1.80                       

Donderdag, 27 mei of Vrijdag, 28 mei

MAN 2.  >>  Operationeel uniform                        VROUW 2.  >>  Kazernetenue en ceremonieel uniform
                     Maat: 54  /  Lengte: 1.70 - 1.85                                     Maat: 44  /  Lengte: 1.70 - 1.80

MAN 3.  >>  Sportkleding                                        VROUW 3.  >>  Operationeel uniform en sportkleding
                     Maat: 48-50  /  Lengte: 1.70 - 1.85                                Maat 40-42  /  Lengte: 1.70 - 1.80

Lengte: Niet te grote mensen/ niet te gespierd (globaal binnen maten)  /  Verschillend qua postuur (variatie in persoon passend binnen confectiematen)  /  Mannen zonder baardgroei en kort verzorgd kapsel  /  Vrouwen, haar vast (of verzorgd kort haar)  /  Leeftijd gevarieerd

Interesse?
Zorg dat je profiel up to date is of maak een profiel aan op de website van Inside Out Models (I.O.M.) www.inside-out-models.nl Foto’s hoeven niet persé professioneel te zijn, als ze maar duidelijk zijn en een goed beeld van je weergeven (zonder zonnebril).  Aansluitend graag een reactie naar info@inside-out-models.nl zodat ik weet dat ik jullie/jouw foto's en info naar de klant kan doorsturen.

- Voor- en achternaam:  /  - Leeftijd: /  - Woonplaats:  /  - Telefoonnummer(s):  /  - Welke dag(en) ben je beschikbaar?  /  - Voor welk nummer man/vrouw kom je in aanmerking?  /  - wat is jouw lengte-, confectie-, en schoenmaat?

donderdag 20 mei 2021

Fotoshoot bouwbedrijf: M/V +/- 30 jaar HELMOND

Een man en een vrouw gezocht voor een fotoshoot voor een bouwbedrijf.
De fotoshoot vindt plaats in het kader van personeelswerving.

Datum: Donderdag, 20-05-2021
Locatie: Helmond
Leeftijd man/vrouw: rond de 30 jaar
Specifieke eis vrouw: Lang haar
Soort boeking: Halve dag, 4 uren 
Tijd: Nog nader te bepalen
Vergoeding: € 240,- p/p
Reiskosten: Inclusief
Parkeerkosten: Gratis

Interesse?
Zorg dat je profiel up to date is of maak een profiel aan op de website van Inside Out Models (I.O.M.) www.inside-out-models.nl Foto’s hoeven niet persé professioneel te zijn, als ze maar duidelijk zijn en een goed beeld van je weergeven (zonder zonnebril). Bij een gezin is een groepsfoto altijd fijn. En altijd geldt, hoe beter de foto's des te eerder ik iemand bemiddeld krijg!

Aansluitend graag een reactie naar info@inside-out-models.nl zodat ik weet dat ik jullie/jouw foto's en info naar de klant kan doorsturen. Graag onderstaand kopiëren en bovenaan in je reactie (e-mail) plakken.

- Voor- en achternaam:
- Leeftijd:
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):

Indien ingeschreven bij KvK en/of in bezit van BTW-id dan is zelf factureren uiteraard mogelijk. Zo niet, dan wordt hier een afrekening opgemaakt. De vergoedingen worden via de bank overgemaakt.

** Lees onderstaand de werkwijze van IOM **
Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.

Deze oproep zal tevens op de website van Inside Out Models onder “oproep” geplaatst worden. https://www.inside-out-models.nl/oproep/oproep.aspx?id=4 Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep daar blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10 Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/Inside-Out-Models-533614466796288/  én Leila de Wit https://www.facebook.com/I.O.M.LeilaDeWit bovenaan de oproep **  AFGEROND  ** worden geplaatst.