Oproepen

woensdag 28 juli 2021

RTL4 TV-programma: 2 x Man & 1x Stel > Velsen-Zuid & De Rijp

Voor een RTL4 tv-programma t.b.v. verkoop- en verhuur van vakantiewoningen ben ik op zoek naar een twee mannen / vrienden rond de 25 à 35 jaar en een echtpaar/stel rond de 40-50 jaar. Je mag je ook alleen opgeven zodat men zelf een samenstelling kan maken. Je hoeft geen tekst in te studeren maar je moet wél spontaan kunnen reageren en je goed weten uit te drukken (improviseren). Stuur je mij de gevraagde info, onderaan te vinden.

Let op: Twee verschillende vakantieparken!

Datum: Woensdag, 28-07-2021
Locatie: Velsen-Zuid
Tijd: 09.00-12.00 uur
Huurders van een vakantiewoning: 2 mannen / vrienden
Leeftijd: vanaf 25 t/m 35 jaar.
Activiteit: We zoeken 2 mannen / vrienden die razend enthousiast worden als ze een prachtige bolide zien, uit hun dak gaan van raceauto’s, geen Formule 1 race missen!!!! Wat de activiteit zal zijn mag ik niet verklappen maar geloof me DIT IS ECHT EEN MEGAKLAPPER.  Als autofanaat zul je hier achteraf nog vaak aan terug denken. Dus 2 locaties te bezoeken.

Datum: Woensdag, 28-07-2021
Locatie: West-Graftdijk
Tijd: 13.00 - 18.00 uur
Huurders van een vakantiewoning: Echtpaar /stel
Leeftijd: Vanaf 40-50 jaar
Activiteit: Waterskiën (je hoeft geen ervaring te hebben, krijgt les) Dus 2 locaties te bezoeken. http://www.skeef.nl/water-sport

Vergoeding volwassenen: € 75,- p/p
Reiskosten: Euro 0,19 p/km woonplaats/opnamelocatie v.v. op basis van de ANWB routeplanner of daadwerkelijke reiskosten openbaar vervoer. Let op! De vakantieparken liggen NIET in directe nabijheid van een station (dus trein én bus).
Parkeerkosten: indien van toepassing worden deze ook geheel vergoed.

Indien ingeschreven bij KvK en/of in bezit van BTW-id dan is zelf factureren uiteraard mogelijk. Zo niet, dan wordt hier een afrekening opgemaakt. De vergoedingen worden via de bank overgemaakt.

Interesse?
Zorg dat je profiel up to date is of maak een profiel aan op de website van Inside Out Models (I.O.M.) www.inside-out-models.nl Je hoeft geen foto’s mee te sturen, ik haal ze van je profiel af en verwijs de klant er naar. Foto’s hoeven niet persé professioneel te zijn, als ze maar duidelijk zijn en een goed beeld van je weergeven (zonder zonnebril). Bij een gezin is een groepsfoto altijd fijn. En altijd geldt, hoe beter de foto's des te eerder ik iemand bemiddeld krijg!

Aansluitend graag een reactie naar info@inside-out-models.nl zodat ik weet dat ik jullie/jouw foto's en info naar de klant kan doorsturen. Graag onderstaand kopiëren en bovenaan in je reactie (e-mail) plakken.

- Voor- en achterna(a)m(en):
- Leeftijd(en):
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):

** Lees onderstaand de werkwijze van IOM **
Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.

Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep hier blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10 Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/I