Oproep

donderdag 8 juli 2021

TVC Veilinghuis: 9 modellen M/V

Er kan NIET meer gereageerd worden. Het voorstel ligt inmiddels ter behandeling bij de klant.

Voor een veilinghuis ben ik op zoek naar een 9-tal modellen M/V. Er worden opnames gemaakt voor een tv-commercial die tevens online / social media te zien zal zijn en daarbij zal in dezelfde setting tevens gefotografeerd worden voor de gebruiksduur van 1 jaar. Het zal zoiets worden als “Vinted”. Je straalt en geeft in een zin tekst aan hoe blij je met je nieuwe aanwinst bent. Die zin mag best in een dialect te horen zijn mits het maar duidelijk verstaanbaar is. In 1e instantie zal men op basis van uiterlijk selecteren waarna ik bij je terug kom met de vraag of je die ene zin dan via de app naar mij toe kunt sturen.
Morgen (woensdag) namiddag gaat het voorstel richting klant want men wil er donderdagochtend meteen mee aan de slag.

Welke personages worden gezocht?
Van jong (geen kinderen) tot oud, van afro tot kaal, van klassiek tot stoer met tatoeages…
Kortom zo divers mogelijk.  

Datum: Di. 06-07 / Wo. 07-07 / Do. 08-07 (één van deze dagen)
Locatie: Amersfoort
Soort boeking: zo’n 3 à 4 uren op de set 
Tijd: Nader te bepalen
Vergoeding: € 300,- p/p
Reiskosten: Geheel vergoed van woonadres t/m opnamelocatie v.v
Styling & Make-up: Is voorzien

Interesse?
Zorg dat je profiel up to date is of maak een profiel aan op de website van Inside Out Models (I.O.M.) www.inside-out-models.nl Je hoeft geen foto’s mee te sturen, ik haal ze van je profiel af en verwijs de klant er naar. Foto’s hoeven niet persé professioneel te zijn, als ze maar duidelijk zijn en een goed beeld van je weergeven (zonder zonnebril). Maar altijd geldt, hoe beter de foto's des te eerder ik iemand bemiddeld krijg!

Aansluitend graag een reactie naar info@inside-out-models.nl zodat ik weet dat ik jullie/jouw foto's en info naar de klant kan doorsturen. Graag onderstaand kopiëren en bovenaan in je reactie (e-mail) plakken.

- Voor- en achternaam:
- Leeftijd:
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):
- Welke dag(en) ben je beschikbaar?

Indien ingeschreven bij KvK en/of in bezit van BTW-id dan is zelf factureren uiteraard mogelijk. Zo niet, dan wordt hier een afrekening opgemaakt. De vergoedingen worden via de bank overgemaakt.

** Lees onderstaand de werkwijze van IOM **
Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.

Deze oproep zal tevens op de website van Inside Out Models onder “oproep” geplaatst worden. https://www.inside-out-models.nl/oproep/oproep.aspx?id=4 Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep daar blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10 Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/Inside-Out-Models-533614466796288/  én Leila de Wit https://www.face<