Oproep

donderdag 1 oktober 2020

RTL4 TV-programma: 2x Echtpaar/Stel voor Belfeld, Limburg

Nog maar vier (-4-) draaidagen te gaan (buiten de spectaculaire kerstaflevering). Wie wil er dit jaar nog deelnemen?

Voor een RTL4 tv-programma t.b.v. verkoop- en verhuur van vakantiewoningen ben ik op zoek naar twee (-2-) echtparen/stellen (NL/BE). Je kunt je ook apart aanmelden zodat men zelf een samenstelling kan maken. Je hoeft geen tekst in te studeren maar je moet wél spontaan kunnen reageren en je goed weten uit te drukken (improviseren).

Datum: Donderdag, 01-10-2020
Tijd: 09.00 - 12.00 uur óf 13.00 - 17.00 uur
Rol: Kopers van een vakantiewoning
Leeftijd: Vanaf circa 35 jaar
Locatie: Belfeld (Gemeente Venlo, LB)

Vergoeding volwassenen: € 75,- p/p
Reiskosten: Euro 0,19 p/km woonplaats/opnamelocatie v.v. op basis van de ANWB routeplanner of daadwerkelijke reiskosten openbaar vervoer. Let op! De vakantieparken liggen NIET in directe nabijheid van een station (dus trein én bus).
Parkeerkosten: indien van toepassing worden deze ook geheel vergoed.

Indien ingeschreven bij KvK met als bedrijfsomschrijving acteur/(edel)figurant/model/podiumkunsten en/of in bezit van BTW-id dan is zelf factureren uiteraard mogelijk. Zo niet, dan wordt hier een afrekening opgemaakt. De vergoedingen worden via de bank overgemaakt.

Interesse?
Zorg dat je profiel up to date is of maak een profiel aan op de website van Inside Out Models (I.O.M.) www.inside-out-models.nl Foto’s hoeven niet persé professioneel te zijn, als ze maar duidelijk zijn en een goed beeld van je weergeven (zonder zonnebril). Bij een gezin is een groepsfoto altijd fijn. En altijd geldt, hoe beter de foto's des te eerder ik iemand bemiddeld krijg!

Aansluitend graag een reactie naar info@inside-out-models.nl zodat ik weet dat ik jullie/jouw foto's en info naar de klant kan doorsturen. Graag onderstaand kopiëren en bovenaan in je reactie (e-mail) plakken.

- Voor- en achterna(a)m(en):
- Leeftijd(en):
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):
- Waar gaat je voorkeur naar uit? Ochtend of Middag?
Je mag je voor beide dagdelen opgeven maar je wordt uiteindelijk voor een van de twee ingedeeld.

** Lees onderstaand de werkwijze van IOM **
Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.

Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep hier blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10 Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/Inside-Out-Models-533614466796288/  én Leila de Wit https://www.facebook.com/I.O.M.LeilaDeWit bovenaan de oproep **  AFGEROND  ** worden geplaatst.