Oproep

donderdag 16 juli 2020

RTL4 TV-programma: Vader met zoon óf vriendengroep óf broers

Voor een RTL4 tv-programma t.b.v. verkoop- en verhuur van vakantiewoningen ben ik op zoek naar een vader met zoon óf twee vrienden óf twee broers. NL/BE. Je mag je ook alleen opgeven zodat men zelf een samenstelling kan maken. Je hoeft geen tekst in te studeren maar je moet wél spontaan kunnen reageren en je goed weten uit te drukken (improviseren).


Datum: Donderdag, 16-07-2020
Locatie: Biddinghuizen

Kopers vakantiewoning: Vader met zoon óf twee vrienden óf twee broers rond de 45 à 55 jaar.
Tijd: 09.15 - 13.00 uur
Activiteit: Game/Computer museum in Zwolle (dus 2 locaties)  https://computermuseum.nl/

Vergoeding volwassenen: € 75,- p/p
Vergoeding kinderen: € 30,- p/p
Reiskosten: Euro 0,19 p/km woonplaats/opnamelocatie v.v. op basis van de ANWB routeplanner of daadwerkelijke reiskosten openbaar vervoer. Let op! De vakantieparken liggen NIET in directe nabijheid van een station (dus trein én bus).
Parkeerkosten: indien van toepassing worden deze ook geheel vergoed.

Indien ingeschreven bij KvK met als bedrijfsomschrijving acteur/(edel)figurant/model/podiumkunsten en/of in bezit van BTW-id dan is zelf factureren uiteraard mogelijk. Zo niet, dan wordt hier een afrekening opgemaakt. De vergoedingen worden via de bank overgemaakt.

Interesse?
Zorg dat je profiel up to date is of maak een profiel aan op de website van Inside Out Models (I.O.M.) www.inside-out-models.nl Foto’s hoeven niet persé professioneel te zijn, als ze maar duidelijk zijn en een goed beeld van je weergeven (zonder zonnebril). Bij een gezin is een groepsfoto altijd fijn. En altijd geldt, hoe beter de foto's des te eerder ik iemand bemiddeld krijg!

Aansluitend graag een reactie naar info@inside-out-models.nl zodat ik weet dat ik jullie/jouw foto's en info naar de klant kan doorsturen. Graag onderstaand kopiëren en bovenaan in je reactie (e-mail) plakken.

- Voor- en achterna(a)m(en):
- Leeftijd(en):
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):

** Lees tevens de werkwijze van IOM **
Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.

Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep hier blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10 Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/Inside-Out-Models-533614466796288/  én Leila de Wit https://www.facebook.com/I.O.M.LeilaDeWit bovenaan de oproep **  AFGEROND  ** worden geplaatst.