Oproep

woensdag 17 juli 2024

RTL4 tv-programma: Stel M/V 35 - 60 jr gezocht, Lexmond

Voor een RTL4 tv-programma, t.b.v. verkoop- en verhuur van vakantiewoningen, ben ik op zoek naar een sportief echtpaar/stel M/V rond de 35 - 60 jaar (of we maken zelf een match). Er hoeft geen tekst ingestudeerd te worden maar je moet wél spontaan kunnen reageren en je goed weten uit te drukken (improviseren).

Datum: Woensdag, 17-07-2024
Tijd: 09.00 - 16.00 uur (om en nabij)
Locatie: Lexmond (provincie Utrecht)  Aan rivier de Lek en een bijzonder natuurgebied.

Wat gaan jullie doen?
De vakantiewoning plus het park bezichtigen met de presentator. Op pad met een gids (vogelaar) om de Zwarte Stern, de waterral, de snor en de bruine kiekendief te spotten MAAR hier vind je ook de grootse broedkolonie van Purperreigers van ons land.
Met de handveer over de Lek, er wordt een molen bezocht waaronder een stukje over de functie van het gebied...de polder en historie. Lunchen, een stukje over de rivier varen, drankje doen en suppen. Je hoeft niet vaardig te zijn in het suppen, gewoon proberen… en als je denkt dat staand niet lukt mag het ook op de knieën.

Vergoeding volwassenen: € 125,- p/p
Reiskosten: € 0,23 p/km woonplaats/opnamelocatie v.v. op basis van de ANWB routeplanner of daadwerkelijke reiskosten openbaar vervoer. Let op! De vakantieparken liggen NIET in directe nabijheid van een station (dus trein én bus).
Parkeerkosten: indien van toepassing worden deze ook geheel vergoed..

Indien ingeschreven bij KvK en/of in bezit van BTW-id dan is zelf factureren uiteraard mogelijk. Zo niet, dan wordt hier een afrekening opgemaakt. De vergoedingen worden via de bank overgemaakt.

Interesse?

Indien je een profiel bij IOM hebt, zorg dan dat deze up to date is, je hoeft dan geen extra foto’s per e-mail toe te sturen. Ik stuur de link van jouw profiel door naar de klant, zo heeft deze meteen een goed beeld van je m.b.t. persoonlijke gegevens en foto’s.
Geen profiel bij IOM, dan graag een reactie met recente foto’s (indien groot graag verkleinen) naar info@inside-out-models.nl

Gelieve onderstaand te kopiëren en bovenaan in je reactie (e-mail) te plakken.

- Voor- en achterna(a)m(en):
- Leeftijd(en):
- Woonplaats:
- Telefoonnummer(s):
- E-mailadres:
- Kom je met de auto of OV:

** Lees onderstaand de werkwijze van IOM **  Zo kun je voordat je reageert éérst even checken of er al iemand geboekt is.

Zolang er door de klant nog geen keuze is gemaakt zal de oproep hier blijven staan. Zodra de deelnemers bekend zijn verhuist de oproep naar “uitsluitsel oproepen”. https://www.inside-out-models.nl/oproep/uitsluitsel-oproepen/oproep.aspx?uitsluitsel=1&id=10 Daar vindt je dan de namen van de gekozen deelnemers. Uiteraard worden de gekozen deelnemers tevens rechtstreeks op de hoogte gebracht.

Ook zal er op de facebookpagina’s van Inside Out Models https://www.facebook.com/Inside-Out-Models-533614466796288/  én Leila de Wit https://www.facebook.com/I.O.M.LeilaDeWit bovenaan de oproep **  AFGEROND  ** worden geplaatst.